Waarom zoeken als men kan vinden!

Veel gestelde vragen

Welke bestanden zijn met Trofi inhoudelijk te doorzoeken?
PDF en de belangrijkste Office documenten (Word, Excel en PowerPoint). Maar ook alle op tekst gebaseerde bestanden zoals TXT, BAT, CMD, LOG, NFO, etc.

 

Hoe lang duurt de implementatie van Trofi?
De installatie en configuratie kan binnen een uur geregeld zijn. De eerstvolgende stap na de installatie is het in kaart brengen van uw documenten. De benodigde tijd is sterk afhankelijk van de hoeveelheid documenten.

 

Wat wordt er geïnstalleerd?
Trofi zelf vereist geen installatie. Wel is SQL Server Express vereist die eenvoudig met standaard instellingen via de Trofi applicatie geïnstalleerd kan worden. Of u maakt gebruik van uw bestaande Microsoft SQL Server.

 

Is het gebruik van Trofi veilig?
Ja, Trofi is een interne tool binnen u eigen veilige netwerk. Daarnaast volgt het de rechtenstructuren van de gebruikers en het netwerk.

 

Wat moet er geïnstalleerd worden bij de gebruikers?
Niets. Trofi is een centrale oplossing voor het zoeken en vinden van documenten. Iedere gebruiker kan hier zonder installatie gebruik van maken.

 

Is Trofi ook geschikt voor Mac gebruikers?
Nee, de Trofi searchengine is niet geschikt voor Mac gebruikers.

 

Hoe gaat Trofi om met wachtwoord beveiligde documenten?
Trofi kan deze niet openen en zal daarom de inhoud dus niet beschikbaar stellen voor gebruikers.

 

Werkt Trofi ook buiten het bedrijfsnetwerk?
Trofi werkt met uw interne netwerkdocumenten. Indien de gebruiker, met een beveiligde (VPN) verbinding, toegang heeft tot deze documenten kan er ook gebruik worden gemaakt van Trofi.